Pályázatot írt ki a Zöld Követ Egyesület környezetvédelmi ötletekre

zöld kő

Pályázatot írt ki környezetvédelmi ötletekre a Zöld Követ Egyesület 18 és 25 év közötti, a felsőoktatásban tanuló diákoknak.

A 2,3 millió forint összdíjazású országos ösztöndíjpályázatra innovatív, kreatív ötleteket várnak a környezetvédelem témakörében – mondta el Király Nóra, a Zöld Követ Egyesület elnöke a pályázatot meghirdető csütörtöki sajtótájékoztatón, Budapesten. A Planet Z Ötletpályázatra 2022. február 25-ig lehet jelentkezni egyénileg vagy maximum 3 fős csapatokban.

A Zöld Követ Egyesület elnöke közölte: az ötleteket szeretnék gyakorlattá tenni, ezért összekötnék a fiatalokat állami szervekkel, cégekkel, önkormányzatokkal. Az ösztöndíjjal együtt mentorprogram is indul, amelynek résztvevői támogatják majd a fiatalokat ötleteik megvalósításában.

A kezdeményezés mellé állt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is. Az együttműködésben a partnervállalkozások megismerkedhetnek a fiatalok gondolataival, kezdeményezéseivel, a fiatalok pedig olyan kapcsolati tőkére tehetnek szert, amely segíti őket a fejlődésben, termékfejlesztésben.

A Planet Z Ötletpályázatra egyrészt üzleti vállalkozássá formálható ötleteket várnak, másrészt minden olyan kezdeményezést szívesen látnak, amely a társadalmi összefogásra, közösségépítésre fókuszál.

A pályázattal kapcsolatos információk megtalálhatók a Planet Z honlapján, a pályázati kiírásban: https://planetz.hu/otletpalyazat/.

Kapcsolódó cikkek